DomůOsobnostiKolečko plánoval svatbu s Nesvačilovou, měli datum. Vzal si ale Vignerovou

Kolečko plánoval svatbu s Nesvačilovou, měli datum. Vzal si ale Vignerovou

Scenárista Petr Kolečko měl vybrané datum, kdy si vezme Denisu Nesvačilovou ze seriálu Dobré zprávy. Místo toho ale „skočil“ do chomoutu s Anetou Vignerovou. Zdá se vám to šílené? Asi ano, ale v případě těchto tří zřejmě nepřekvapí vůbec nic.

Magazín Expres zjistil nejen termín veselky Kolečka s Nesvačilovou (27. května letošního roku) ale i to, že pár měl rozeslané pozvánky. „Na sedmadvacátého května si nic neplánujete, zveme vás na svatbu,“ mělo stát na zmíněných pozvánkách. Není se čemu divit, že si mnozí lidé klepou na čelo a myslí si cosi o podivínech. A nejspíš nebudou daleko od pravdy.

Stále vypisuje Nesvačilové

Vždyť milostný trojúhelník Nesvačilová, Vignerová a Kolečko se postaral o pořádný poprask hned několikrát. Scenárista byl jednou s herečkou, podruhé s modelkou, se kterou má syna Jiříka. Kolikrát jsme si všichni říkali, že tihle tři musí mít o kolečko víc (nebo méně?), když ze sebe neustále dělají šašky. Jeho svatba s Vignerovou byla vyvrcholením absurdního dramatu, za které by se nestyděl ani jeho mistr exprezident Václav Havel.

Navíc to vypadá, že si Kolečko vzal Vignerovou prostě jen tak. Jakoby šel do krámu pro párky. Podle některých jeho známých dostal nápad, tak ho realizoval. Zároveň tito lidé tvrdí, že Nesvačilové stále píše zprávy a chce s ní být. Dává vám to logiku? Asi ne. Na druhou stranu nezapomeňme, o kom je tu řeč. Nesvačilová, Vignerová a Kolečko nás zřejmě ještě překvapí mnoha šílenostmi.

Bez zajímavosti není ani zjištění deníku Blesk. Podle tohoto média se měla Nesvačilová chlubit tím, že s Kolečkem chystá veselku. Někdy v tu dobu se však v jeho hlavě rodil plán, jak si vezme Vignerovou. Prostě Kocourkov hadr.

Zdroje: redakce, Prima, Blesk, Expres

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů