8.9 C
Prague
Neděle, 21 dubna 2024, 3:04
- Reklama -
DomůOsobnostiBrodská bez Instagramu dlouho nevydržela. Sdílela pořádný doják

Brodská bez Instagramu dlouho nevydržela. Sdílela pořádný doják

Není to tak dávno, co se herečka ze seriálu ZOO Tereza Brodská nechala slyšet, že na Instagramu končí. Hovořilo se o tom, že jí sociální sítě „zakazuje“ její partner. Buď jak buď, Brodská je zpět ve velkém stylu.

Fanoušci její příspěvky na Instagramu milují. Brodská často glosuje aktuální dění v zemi a nebere si servítky. Někteří lidé sice tvrdí, že se chová trochu jako puberťačka a vynucuje si pochvalu, většině sledujících herečky je to ale jedno. Hlavní je pobavit se, což její profil splňuje dokonale.

Umí i dojímat

Oblíbená herečka však umí nasadit i vážnou „notu“. A to je pak dojemné, jedno oko nezůstane suché. Jako když udělala koláž z fotek svých nejbližších žen.

„Je dar mít kamarádky, které jsou tu pro vás! Které vás nikdy nenechají ve štychu, řeknou vám pravdu i když se vám zrovna nemusí líbit, dají vám zpětnou vazbu což je strašně důležitý, přijedou kdykoliv když je vám ouvej, dělají vás radostnou, mají vás rádi takovou jaká jste, se všemi chybami, nevykecají žádná tajemství. A vždycky se na ně můžu spolehnout! Dík že vás mám!“ napsala si k tomu Tereza a připojila několik srdíček.

Snad zase nezmizí

Fanoušci jsou nadšeni, což se odráží v pozitivních komentářích. Nezbývá než věřit, že její manžel Herbert Slavík bude ke koníčku partnerky tolerantní. Byla by opravdu velká škoda, kdyby Tereza ze sociálních sítích zmizela. V mnohdy negativním světě plném negativních komentářů je totiž jako zjevení. Jen málokdy si stěžuje, věci bere s humorem a nebojí se žádných témat. Jen tak dál!

Zdroje: Instagram, Blesk

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů