DomůOsobnostiMarek Lambora je ve Specialistech za hvězdu: Role mu sedla jako ulitá,...

Marek Lambora je ve Specialistech za hvězdu: Role mu sedla jako ulitá, fanynky mu padají k nohám

Zdá se, že odchod Jacoba Erftemeijera a Evy Leimbergerové byl pro seriál Specialisté tím pravým. Marek Lambora znovu dokazuje, že hrát zkrátka umí, je oblíbený a dokáže k televizním obrazovkám přitáhnout i ty, kteří dříve na případy pražských kriminalistů rozhodně nekoukali. Fanynky se teď Matěje Karase nemohou nabažit. Co ale Lamboru trápí? 

Marek Lambora se dostal mezi hvězdnou elitu. Fanynky ho zbožňují, hrát zkrátka umí, a ještě dobře vypadá. Jeho role ve Specialistech je tak přesně tím, co seriál potřeboval, aby zaujmul i mladší publikum. Martin Dejdar nebo Jiří Hána jsou vynikající herci, nad postel si jejich plakáty dívky ale už dávno nelepí. 

Lambora přiznal vyčerpání

Vše by se mohlo zdát zalité sluncem. Přesto Lambora přiznal, že teď prožívá těžké období. „Teď se na mě nějak sesypalo víc práce, než jsem plánoval. Nestěžuju si, naopak. Jen jsem vám chtěl dát vědět, že už pomalu, ale intenzivně vyhlížím to zpomalení mýho diáře,“ napsal na své sociální sítě. Právě role ve Specialistech může být důvodem Markova vyčerpání. Jistě vyžaduje pečlivou fyzickou přípravu. 

Ve Slunečné, kde si zahrál po boku Evy Burešové Janka Linharta, se rozhodně tolik nenaběhal. Byla to ale role, která ho dostala do povědomí širší veřejnosti. Když se seriál dotočil, Marek se na chvíli ze seriálů stáhl. Natočil pohádku Princezna zakletá v čase, dál hrál v divadlech. Teď už je znovu hvězdou televizních obrazovek. 

Do seriálu se vrátil také David Prachař se Zuzanou Kajnarovou (foto: se souhlasem televize Nova)

Je až s podivem, že jeho maminka původně vůbec nechtěla, aby šel na konzervatoř. Ještě ten rok, kdy studium úspěšně dokončil, získal angažmá v Divadle na Vinohradech. A od té doby rozhodně nezahálí. 

Marek je u žen oblíbený

Těší se také velké přízni fanynek. Zkrátka je rok od roku hezčí! „Marek by už na sebe potřeboval zbroják,“ píše na sociálních sítích Petra. „No do…. Waaaau!!“ napsala Iva. „Jsi dokonalej, Máro,“ píše Valentýna. „Specialisty mám ráda. Myslím, že teď je budu mít ještě radši,“ kvituje jeho novou roli Veronika. „Zrajete jako víno,“ píše divačka Daniela. „Kvůli tobě to sleduju!“ píše Markovi Lucie. „Dívám se jen kvůli vám, Marku, jste boží,“ přiznala Eliška. 

Jestli si právě z fanynek vybere nakonec Marek svou vyvolenou, to ukáže čas. Je jisté, že nabídek má požehnaně!

Zdroj: TV Nova, Instagram, ČSFD

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů