5.5 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 10:04
- Reklama -
DomůLifestyleTrápíte se kvůli vlasům? Odbornice poradí, jak se zbavit alopecie, trichotilomanie a...

Trápíte se kvůli vlasům? Odbornice poradí, jak se zbavit alopecie, trichotilomanie a dalších problémů

Bolest, frustrace, úzkost. Tím vším trpí lidé, kteří se potýkají s vlasovými problémy. Své o tom ví nejen dermatoložka Isha Lopezová, ale i Meena Singhová s Angie Phippsovou, uznávané odbornice zabývající se obnovou růstu vlasů a vousů. 

Všechny tři americké lékařky ovšem mají v rukávu spoustu triků, s jejichž pomocí dokážou problémy svých pacientů vyřešit a veškerých trápení je nadobro zbavit. Přesvědčí vás o tom první šestidílná série seriálu Vlasy na draka (Bad Hair Day), který má premiéru v pátek 25. listopadu ve 21 hodin na programu TLC.

„Doktorky Lopezová, Phippsová a Singhová jsou prvotřídní lékařky, jejichž schopnost měnit životy pacientů je skutečně inspirující,“ říká Howard Lee, prezident TLC Streaming and Network Originals. „Všechny tři jsou strůjkyněmi nejrůznějších emotivních, dojemných příběhů a osobních proměn, které jsou skvělým doplňkem naší programové nabídky na TLC,“ doplňuje.

Lékařky a jejich pacienti

Isha Lopezová je renomovaná dermatoložka z Houstonu, která se specializuje na obnovu vlasových folikul. V rámci seriálu pomůže například ženě, která trpí studem kvůli lupénce, muži, co pomocí svých vlasů zakrývá svůj velký výrůstek na hlavě, a dokonce i páru, který má podezření, že jeden z partnerů trpí „syndromem páchnoucích vlasů“. 

Za doktorkou Angie Phippsová zase jezdí do Raleighu v Severní Karolíně lidé z celých Spojených států amerických, aby u ní podstoupili transplantační zákroky nejen v důsledku problémů s mužskou plešatostí, ale také popálenin třetího stupně nebo trichotilomanie, mentální poruše vedoucí k vytrhávání vlasů. Pacienti přitom oceňují jak její zlaté ruce, tak hlavně lidský přístup.

Poslední z trojice lékařek se věnuje své praxi v Kansasu. Doktorka Meena Singhová, absolventka lékařské fakulty na Harvardské univerzitě, se denně setkává s nejrůznějšími vlasovými problémy, jako jsou například nadměrný růst vlasů, trakční alopecie či „tradiční“ vypadávání vlasů. Všechny tyto potíže svých pacientů řeší s entuziasmem nejen pomocí klasických chirurgických zákroků, ale také moderních laserů.

Ishu Lopezovou, Angie Phippsovou a Meenu Singhovou spojuje snaha pomoci každému, kdo je poprosí o pomoc. A kdo ví, třeba některá z lékařek ukáže cestu, jak se nadobro zbavit vlasových problémů, i vám…

Zdroj: TLC

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů