DomůLifestyleJaroslava Obermaierová v Ulici riskovala zdraví

Jaroslava Obermaierová v Ulici riskovala zdraví

Vilma Nyklová je v seriálu Ulice zkrátka nepostradatelná. Bez ní by to nebylo ono! To ví jistě i její představitelka Jaroslava Obermaierová, která je kvůli své roli schopná velmi riskovat. Nedávno šlo doslova o zdraví!

Nejen, že to Vilma rozjela na Lumírově pánské jízdě, kam vpadla jako tajfun. Při uklízení na sebe nedá pozor a spadne ze schůdků! Je jasné, že do ústraní se její postava ani v devatenácté sezóně rozhodně nechystá.

Obermaierová se přitom náročných scén nebojí. Ani nežádá dublérku! Ve svém krásném věku (77) by na sebe přitom měla už dávat pozor. „Mám tu postavu ráda, na nebezpečí jsem nemyslela,“ prozradila. Přitom za sebou už nějaká ta zranění má.

Babička pánskou jízdu v Ulici narušila! (foto: se souhlasem TV Nova)

Musela se plazit k autu

V roce 2017 šla na houby a kvůli špatné obuvi uklouzla. Musela se lesem plazit až k místu, kde měla auto a mobil. Následovala operace, dostala dráty. Několik měsíců se bez berlí ani nehnula. Před kameru se tehdy vrátila i s ortézou, tvůrci jí zabírali jen od pasu nahoru.

To období pro mě bylo samo o sobě hodně náročné. Po zranění jsem se doslova plazila lesem k autu, aby mě syn našel. Bylo to nepříjemné, protože člověk se ocitne v situaci, kdy je téměř bezmocný. Tenkrát jsem byla v nemocnici skoro dva měsíce, což nikomu nepřeju. Bylo to opravdu náročné, i když o mě pečovali naprosto skvěle. V tuto chvíli mám krásně sdrátovaný kotník a chodím úplně v pohodě. Je ale pravda, že od té doby už jsem na sebe opatrnější,“ říkala ještě krátce po zranění. Teď ale opět ukázala, že má pro strach uděláno.

Na druhou stranu je známo, že Obermaierová je velký dříč. Taková odvážná herečka je pro štáb doslova požehnání! Ještě, že to tentokrát dopadlo dobře.

Zdroj: TV Nova, ahaonline.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů