17.1 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 2:05
- Reklama -
DomůLifestyleAneta Krejčíková z Ulice si dává pracovní pauzu. Chce se věnovat rodině

Aneta Krejčíková z Ulice si dává pracovní pauzu. Chce se věnovat rodině

Populární herečka Aneta Krejčíková se rozhodla, že léto věnuje svým dětem Benovi a Toničce – a také partnerovi. A tak si dala na celý červenec volno! Těší se na cestování i krásné rodinné chvíle. Možná jí také čeká stěhování…

Ačkoliv se neustále spekuluje, zda nemá Aneta Krejčíková s partnerem krizi, zdá se, že vrkají pořád jako hrdličky. Přesto se teď mladá herečka rozhodla, že si dá od natáčení na nějaký čas pauzu. Celý červenec chce strávit jen s rodinou.

Mají totiž jen málo příležitostí, kdy se doma společně potkávají. Partner je tělocvikář, a tak v týdnu, kdy má herečka volno, učí. Ona zase nemá volné víkendy ani svátky. Občas jsou kvůli tomu doma prý rozbroje. Snad to společné léto napraví!

Aneta Krejčíková hraje ve Volze sekretářku Květu (foto: se souhlasem České televize)

Osudná Volha

V poslední době byla Krejčíková rozčarovaná z toho, jaký poprask způsobila její role květy v minisérii Volha. Tam se ukázala ve žhavé scéně s Kryštofem Hádkem. Všichni řešili jen její poprsí a nahé tělo. Přišlo jí, že to zastínilo její herecký výkon. Nutno však poznamenat, že nešlo o žádnou kritiku. Aneta je krásná ženská, což bylo také předmětem diskuze.

Stěhování na obzoru?

A možná, že její pauza není jen kvůli rodině. V posledních dnech totiž začala Krejčíková na Instagramu rozprodávat věci ze svého bytu. Avizovala, že by se měla stěhovat. Už dříve během pandemie říkala, že jejich byt je moc malý.

Našli konečně s Rančákem hnízdečko lásky?

Zdroj: Český rozhlas, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů