4.2 C
Prague
Pátek, 26 dubna 2024, 7:04
- Reklama -
DomůLifestyleDnes v ZOO: Roman požádá Adélku o ruku. Ta uteče s brekem

Dnes v ZOO: Roman požádá Adélku o ruku. Ta uteče s brekem

Vypadá to, že dvojice sekretářky Adélky a Romana Pekaře diváky baví. Když už konečně vyřeší záležitost s účelovou svatbou, zřejmě ho napadne, že by bylo hezké, aby si vzal tu, kterou skutečně miluje. To ale nebude tak jednoduché.

Po pletkách s Albertem Polákem našla Adélka své štěstí u Romana Pekaře, kterého hraje Roman Zach. Když jí ale požádá o ruku, uteče s brekem. Roman si totiž už nemusí brát svou kamarádku Naomi, ačkoliv její dcera Abebi nakonec Adélku obměkčila, aby s tím souhlasila.

Jenže už má zaplaceného fotografa i hostinu – proč by toho nevyužil? To Adélku urazí. Jak to nakonec dvojice vyřeší? To uvidíte už dnes!

Ve skutečnosti jsou všichni dobří kamarádi (foto: se souhlasem FTV Prima)

Trampoty se nevyhnou ani Viky s Filipem. Ačkoliv je do něj zamilovaná až po uši, stále ho odmítá. A skoro to vypadá, že jí Sid dělá tak trochu naschvály. Ono to s Haďákem teď totiž na velkou lásku zkrátka nevypadá.

Jak to s oblíbenými hrdiny dopadne? Uvidíte už dnes na Primě! Brzy nastane také očekávaná letní pauza. Pozornější už si mohli všimnout, že někteří dávno odpočívají u moře! David Gránský vzal rodinu do Turecka, do tepla odletěla také Michaela Pecháčková. Po náročných měsících si odpočinek rozhodně zaslouží.

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů