DomůLifestyleJak to bude v ZOO dál: Filip v posteli s Viky, která se znovu řítí...

Jak to bude v ZOO dál: Filip v posteli s Viky, která se znovu řítí do dluhů. Petr neplatí alimenty

V seriálu ZOO to umí scenáristé pěkně zamíchat! Ačkoliv Filip ještě nedávno toužil po bohaté Anče, kterou se chystal přebrat Haďákovi, teď laškuje s Viky. Dokonce se jí snaží v jednu chvíli namluvit, že si spolu užili vášnivou noc.

Všechno to jsou ale jen vtípky pana fotografa. Pomáhá totiž své spolubydlící s miminkem, o které momentálně moc nezvládá pečovat. Věčně hledá, kdo by jí pomohl s hlídáním, firma jí krachuje. Jedna tragédie za druhou u té Viky. 

Anča riskuje vztah s Haďákem

To Anča na tom není o moc líp. Provalilo se, že se s Filipem líbala. To bude stát mladého muže pořádnou bouli, protože o něj jeho přítelkyně Marika rozbije kytaru. Dala mu takovou do hlavy, že ho odvezla sanitka. A s Viky? To je čím dál víc zoufalejší. Firmu prodala Ovčíkovi, topí se však v dluzích. Petr neplatí alimenty. Na to, aby si otci svého dítěte o něco řekla, je ale příliš hrdá. 

Překvapivě krásná dějová linka však vzniká mezi Stáňou Smíškovou a provozovatelem místní kantýny Radkem. Že spolu randí, to není žádné překvapení. Ale způsob, jakým řeší konflikty a vztah s malou puberťačkou, je obdivuhodný. A báječně se na to kouká!

Eva Burešová hraje v seriálu ZOO chůvu Viky Janečkovou (foto: se souhlasem FTV Prima)

Nejlepší je Danuše s Raulem

Diváky potěší také vztah ústavní soudkyně Danuše s rybářem Raulem. Vznikalo to pomalu, vlastně tak trochu mimo děj – a stejně těm dvěma věříte každý pohled. Nepochybně je to výsledek skvělých hereckých výkonů Terezy Brodské a Vladimíra Kratiny. S Michaelou Pecháčkovou se to nedá srovnávat, ačkoliv i ona je bezesporu velký herecký talent. Ještě však potřebuje zahrát pár rolí, aby získala potřebnou sebejistotu. Diváci už od začátku seriálu opakují, že své role stále jen předříkává. 

Sečteno podtrženo – návrat Viky nepřinesl to, co od něj diváci původně očekávali. Dojemný příběh se soudcem je pryč, dluhy nebaví. Zejména proto, že už to tu zkrátka bylo. V prvních dílech se Viky také topila v exekucích. Roli maminky jí nikdo nevěří, o syna se moc nestará – a pořád jen hledá hlídání. O alimenty si neřekne, ačkoliv nemá ani korunu. Zvláštní. To, co se děje kolem, je vlastně už jen takový bonus navíc. Ani dobrý, ani špatný. 

Snad tam v příštích dílech začne někomu milostný vztah vycházet, protože zatím je to jedno velké drama.

Zdroj: seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů