6.3 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 6:04
- Reklama -
DomůZajímavostiSlunce vstupuje do vlády Berana: Přichází období úspěchu. Znásobí finance, ale ukáže...

Slunce vstupuje do vlády Berana: Přichází období úspěchu. Znásobí finance, ale ukáže i na toxické vztahy

Jaro už je za dveřmi – a s ním i období Berana, který je prvním znamením zvěrokruhu. Letos obojí přivítáme 20. března 2023 pár hodin po sobě. Proč je tento den naprosto magický a co nám přináší? Jak ovlivní naše vztahy, které se zdály být v poslední době napjaté?

Beran je prvním znamením zvěrokruhu – to znamená, že začíná nový astrologický rok, který přinese nespočet příležitostí. Konečně můžete nechat staré křivdy za sebou. Znovu se nadechnout. Být obyčejně šťastní, vědomí a upřímní sami k sobě. Je šance začít žít tak, jak jsme se do teď báli. Velkým tématem budou finance, které v minulých letech utržily těžkou ránu pandemií koronaviru. Tehdy se jednotlivci naučili, jak vyjít i s menším obnosem, našli nové příležitosti k výdělku i investici. To se teď vše zúročují a někteří se pustí do podnikání. Je tak jasné, že v tomto období přijde uzdravení finančních cest.

Přichází období úspěchu

Dařit se bude ale i těm, kteří se do role byznysmena příliš nehrnou. Můžete očekávat nabídku skvělé brigády či vedlejšího příjmu, případně zcela novou pracovní pozici, která bude téměř šitá vám na míru. Beran je tvrdohlavý, urputný a zároveň otevřený všemu novému – právě s tím přichází i životní energie, kterou jste tolikrát v minulých měsících postrádali. Můžete se těšit na hlavu plnou nápadu a inspirace. Začněte si věřit. A nepochybujte, že to teď dotáhnete daleko. Pocítíte velkou motivaci se prosadit a zabojovat o to, po čem toužíte. Může to být velká firma, nový dům, auto či nějaká pěkná dovolená. V pozadí nezůstane ani láska. Přichází totiž ideální část na nezávazné seznamování a trochu té vášně.

Beran je ambiciózní, chce mít vše hned a překypuje odvahou. Jedno je však nutné vyzdvihnout – je magnetem na konflikty. Očekávejte, že se vaše pozornost zaměří na nefunkční a toxické vztahy, které vám v životě dlouhodobě jen škodily. Budete mít odvahu k jejich ukončení, konečně se rozhodnete žít tak, aby vám bylo dobře. Nebude to však jednoduché. Ve svých rozhodnutích budeme velmi spontánní a bezstarostní, zároveň však nezapomeneme na upřímost k sobě samým. A to je velmi cenný přístup, který nám vydrží minimálně do léta. Nepromarněte jaro chmurami.

Občas by mohl chybět životní nadhled

V tomto období si dejte pozor na žárlivost. Beran má tendence si spoustu věcí domýšlet, je často nevyrovnaný a zbytečně pochybuje. Oporou tentokrát najdete ve Střelci či Vodnáři, kteří mají o něco větší životní nadhled. 

Z drahých kamenů vám v tomto období pomůže akvamarín, diamant, granát, achát, ametyst či safír. Chcete-li podpořit svou sebedůvěru, zkuste chryzopál nebo antofylit.

Mezi slavné osobnosti narozené ve znamení Berana patří například Zdeněk Svěrák, Céline Dion, Russell Crowe, Elton John, Jitka Schneiderová, Stella Zázvorková, Lady Gaga, Robert Downey ml., Charlie Chaplin, Vincent van Gogh, Leondardo da Vinci, Emma Watson a další.

Zdroj: svetmineralu.cz, svetkreativity.cz 

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů