5.6 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůOsobnostiNová Česká Miss Švédová: Česko se chystá vyměnit za Španělsko

Nová Česká Miss Švédová: Česko se chystá vyměnit za Španělsko

Sotva jí na hlavu nasadili korunku České Miss Essens a už míří do světa. Devatenáctiletá Vanesa Švédová, která je první vítězkou ve zcela novém formátu soutěže krásy, je ode dne korunovace k nezastavení. Pracovní nabídky se hrnou a mladá modelka si může vybírat.

Nyní se rozhodla, že se během zimních měsíců ohřeje, proto odjíždí za prací do Španělska. A to hned na několik týdnů. „Do Barcelony nejedu poprvé, byla jsem tam už na měsíc v létě loňského roku, takže tuším, co mě tam čeká. Práce tam bylo dost, určitě to zase rychle uteče. Je tam skvělá atmosféra a já se na teplo a jejich pracovního nasazení těším,“ prozradila Vanesa, která v modelingu úplným nováčkem není.

Nejsou všechny stejné

Ovšem výhra v soutěži krásy jí otevřela úplně nové dveře. A právě to je cílem nové podoby soutěže, která hledá dívky nejen pro český, ale i světový modeling. Jak majitel modelingové agentury PURE Model Management a ředitel soutěže Roman Holárek vysvětluje, světové topmodelky a vítězky světových soutěží krásy nejsou stejné a Česká Miss Essens hledá dívky, které mají potenciál uspět v obojím: „Jsem velmi rád, že se nám první ročník takto podařil a zároveň, že vyhrála i mnou vybraná dívka. Vanesa je nejen krásná, ale je zároveň i velkou osobností, což je pro práci v dnešním modelingu jeden z nejdůležitějších faktorů. Účast na světové soutěži ji teprve čeká a zároveň o ni už nyní začínají projevovat zájem agentury z celého světa. A to je směr, kterým chceme v soutěži jít,“ dodává.

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů