DomůZajímavostiDvě tváře policisty: Autentický příběh mladého strážce zákona

Dvě tváře policisty: Autentický příběh mladého strážce zákona

V online nakladatelství Pointa vyšel pod názvem Dvě tváře policisty autobiografický román mladého policisty, který autenticky popisuje svůj životní příběh a ukazuje, co všechno obnáší práce u policie a jak může ovlivnit povahu člověka. Příběh podle skutečné události o mladíkovi, který se rozhodne splnit si svůj životní sen a nastoupí k české policii. Záhy se však setkává s krutou realitou a jeho charakter se začne měnit k nepoznání.

Příběh podle skutečné události o mladíkovi, který se rozhodne splnit si svůj životní sen a nastoupí k české policii. Záhy se však setkává s krutou realitou a jeho charakter se začne měnit k nepoznání. Díky této zkušenosti poznává hranici mezi dobrem a zlem, což nakonec rozděluje jeho osobnost na dvě poloviny. Která strana nakonec zvítězí?

O čem v knize píše

V knize se čtenáři dozví autorův životní příběh, který zahrnuje všechny náročné kroky, jež musel absolvovat pro nástup k Policii České republiky. Dále se v knize setkají s řadou příběhů z jeho působení ve službě. Finální kapitoly jsou zaměřené na mnohem hlubší témata, která jsou psaná bez přetvářky. Autor o sobě prozradí věci, o kterých nemají ponětí ani jeho nejbližší.

Pro koho je kniha určena

Kniha je určena primárně pro čtenáře, které baví příběhy ze života v kombinaci s policejní tematikou. Zároveň je také pro každého, koho zajímá rozvoj charakteru člověka, psychologie a filozofie. Každý si může z této knihy odnést něco jiného.

Proč knihu napsal

Jednou slyšel otázku: „Když napíšeš knihu o svém životě, může změnit život někomu, kdo si jí přečte?“ A odpověděl si: „Určitě ano.“ Prvotní záměr vypsat se ze svých pocitů se postupně změnil v touhu předat své životní zkušenosti a nabídnout pomoc těm, kteří mají stejné povahové vlastnosti jako on. Zároveň nabídnout pomoc i těm, kteří zvažují policejní kariéru nebo již na této cestě jsou. S touto knihou chce udělat něco, co v dnešním perfektním online světě není úplně běžné – jít s kůží na trh a odhalit i své nejtemnější okamžiky.

O autorovi

Je mladý kluk, který vede dvojí život. Je introvert, který dost často přemýšlí nad něčím, nad čím někdo jiný jen mávne rukou. V soukromém životě je tichá, uzavřená osoba, která je velmi upovídaná mezi správnými lidmi. Má rád různé citáty a myšlenky, má umělecké sklony, ale zároveň se nebojí stoupnout si za provazy v ringu. Také miluje dobré jídlo, pivo, kulturní akce, sportování, hudbu, a hlavně překonávání sebe samého.

Zdroje: redakce, Pointa, Dvě tváře policisty

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů