DomůOsobnostiMyslivcová chce půl milionu. Klidně se nechá zavřít do vily

Myslivcová chce půl milionu. Klidně se nechá zavřít do vily

Reality kanál Prima SHOW, zařadí do vysílání další řadu populární reality show pro mladé – LIKE HOUSE 3. Premiérové díly představí novou partu osmi influencerů v čele s modelkou, blogerkou a českou Barbie – Dominikou Myslivcovou.

Osm influencerů, tři měsíce a jedna vila! Kanál Prima SHOW zařadí pro programu na základě úspěchu předchozích dvou řad pokračování reality show LIKE HOUSE. Pokračování původního formátu, který nemá v českém éteru obdoby a který pravidelně boří české sociální sítě! Nová parta influencerů bude trávit společný čas v jedné vile za přítomnosti kamer, a diváci tak budou mít možnost podívat se pod ruce tvůrcům obsahu a zábavy, které na sociálních sítích sledují stovky tisíc lidí.

Šance na zlepšení

Producenti vybrali do třetí řady směs zajímavých osobností v čele s modelkou, blogerkou a českou Barbie – Dominikou Myslivcovou. „Je to neuvěřitelné! Bude to pro mě obrovská zkušenost. Mám ambici vyhrát, jsem soutěživá holka,“ směje se Dominika Myslivcová, která už měla možnost se s ostatními influencery potkat na focení promo fotografií. „Popravdě jsem všechny neznala, některé jsem viděla na TikToku, a jsou moc šikovní. Teď, když se vidíme naživo, tak působí všichni sympaticky. A jsou o dost mladší. Jsem zvědavá, jak to budeme zvládat. Cítím, že budu taková jejich starší sestra… Ale myslím, že si navzájem sedneme a užijeme si to,“ prozradila před startem natáčení modelka.

A co si od účasti v show slibuje? „TikTok pro mě není vyloženě španělská vesnice, ale zase v něm nejsem tak zběhlá, takže to beru i tak, že se něco naučím a vylepším svůj obsah.“

Diváci nahlédnou do života influencerů poprvé v pondělí 7. března a následně pak každý všední den v 18.30 na Prima SHOW. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů, se stane vítězem a získá výhru ve výši půl milionu korun.

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů