21.2 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 11:05
- Reklama -
DomůOsobnostiNatálie Grossová: Kluci se mnou hrají seznamovací hry

Natálie Grossová: Kluci se mnou hrají seznamovací hry

Mladá zpěvačka Natálie Grossová je na soutěži Muž roku jako doma. Na finále či soustředění soutěže už několikrát vystupovala a jako správná žena nikdy neopomene finalisty řádně okouknout.

„Aby mě kluk na první pohled zaujal, musí se umět hezky usmívat a takové jsem mezi letošními finalisty potkala,“ prozradila Natálka, čím jsou jí mladí muži nejsympatičtější.

Přiznala také, že občas s ní kluci rozehrávají seznamovací hry. „Jsem zadaná, tak na nějaké hry už nepřistupuji. Většinou kluci napíšou nebo mě chtějí někam pozvat. Je to milé, ale já jdu spíš na kávu s lidmi, které znám nebo se kterými pracuji. Se svým přítelem jsem pracovala přes rok, už jsem ho znala, a tak jsem si dovolila s ním chodit,“ smála se Natálie.

Prozradit jméno svého milého ale nechtěla. „Je to hudební producent, pracujeme spolu na mých písničkách, například nově na mé písni Wonderland. Nepřeje si prozradit své občanské jméno, tak to ctím a jen uvedu, že jeho producentské jméno je Hit My DM.“

Co zpěvačka chystá?

Plánů má zpěvačka hodně a rozhodně si je chce splnit. „Určitě se soustředím na vlastní pěveckou kariéru. Chci každý měsíc vydat sólovou písničku, proto příští měsíc očekávejte nový song. Pak od září zpívám hlavní roli Christine ve Fantomovi opery, hraji v muzikálu Okno mé lásky v Divadle Broadway a pak si píšu písničky. Třeba moje nová píseň Wonderland je reakce na „hejty“, které mi chodí na sociální sítě. Ale spíš se snažím pročítat komentáře fanoušků, které mě podporují a na ty zlé radši zapomenu nebo se z toho vyzpívám v písničce,“ uvedla Natálie, která ještě k tomu studuje na konzervatoři. Sice už jednu má hotovou, ale jako poctivý profík se dále vzdělává i v dalších oborech. 

Výsledky 24. ročníku soutěže Muž roku:

Titul Muž roku 2023 – Mister Global Czech Republic získal František Knobloch číslo 12
Titul 2. Muž roku 2023 – Mister International Czech Republic si zasloužil Alexandros Panayi číslo 3
Titul 3. Muž roku 2023 – Man of the World obsadil Rostislav Procházka číslo 7

Ceny prezidenta soutěže Davida Novotného získali:
Mister Grand International Matteo Lucano číslo 2, Man of the Year – Stefanos Panayi číslo 9, Mister Fiendship – Jan Černohorský číslo 1, Mister TourismLukáš Kupkovič číslo 4, Men Super Model World – Jan Koželuh číslo 5, Divácký titul Borec Trenýrkárny si z internetového hlasování této české značky odnesl Rostislav Procházka číslo 7

Zdroje: redakce, soutěž Muž roku

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů