15.8 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 8:05
- Reklama -
DomůOsobnostiZamilovaná Jana Fabiánová: Partner přes seznamku, romantické zásnuby a nezvyklý prstýnek

Zamilovaná Jana Fabiánová: Partner přes seznamku, romantické zásnuby a nezvyklý prstýnek

Zpěvačka Jana Fabiánová, dcera legendární zpěvačky Nadi Urbánkové, přijela na soustředění Muže roku čerstvě zasnoubená. Na prstu se jí třpytil prstýnek se safírem a zamilovaná Jana Fabiánová zářila štěstím. Shodou okolností se zpěvačka zasnoubila v Náchodě, kde se v srpnu bude konat finále mužské krásy a sympatií.

„Můj partner Petr byl jako kluk na škole v přírodě na Jiráskově chatě nedaleko Náchoda. Měl na to krásné vzpomínky a po 40 letech se rozhodl, že mě tam požádá o ruku. Nic jsem netušila. Poklekl a požádal, prstýnek nezapomněl, já jsem také spontánně poklekla a požádala. V tu chvíli na rozhledně nikdo nebyl, klid a výhled do krajiny, bylo to božské,“ uvedla Jana a pochlubila se krásným prstýnkem. „Nerada kupuji nové šperky. Buď mám starožitné nebo jako nyní, kámen je laboratorní safír, není těžený odněkud z dolu z Afriky, kde ho tahají děti ze země. Věřím v udržitelnost, shoduje se to s mnou filosofií v nahlížení na svět,“ usmívala se Jana.

Už jsem se spálila

Svého snoubence poznala Jana přes seznamku. Žijí spolu, mají ve střídavé péči partnerovy dvě děti a po zásnubách plánují i svatbu. Jana tvrdí, že to, že Petr je ten pravý, poznala hned na prvním rande.

„Já už jsem se párkrát v životě spálila a také jsem viděla, jak se pálí moje maminka. Ale když jsme šli na první rande, kdy jsme ho opravdu viděla poprvé, všechno měl napsané v očích. Je to ten bezpečný partner. A také jo. Už jsme si něco vedle sebe prožili, jemu zemřela babička, byl mi oporou, když mi onemocněla a zemřela maminka,“ řekla zpěvačka.

Jana Fabiánová zazpívala koncertě na soustředění Muže roku dva hity, které původně nazpívané v country stylu. „Vztah k country mám mámě. Ona měla country v DNA a já to nějak podědila. Na akce Davida Novotného jedu vždycky ráda. Když vidím, jak tu soutěž povznesl, je pro mne Mužem roku právě David.“

Zdroje: redakce, organizátoři soutěže Muž roku

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů