8.8 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 5:04
- Reklama -
DomůOsobnostiJenovéfa Boková chtěla pohlaví svého dítěte tajit. Budoucí tchán však prozradil, že...

Jenovéfa Boková chtěla pohlaví svého dítěte tajit. Budoucí tchán však prozradil, že se těší z vnučky 

Oblíbená herečka Jenovéfa Boková překvapila veřejnost, když na sociálních sítích vystavila své těhotenské bříško. Dnes už je novopečenou maminkou. Dceru má s partnerem Adamem Kolářem, který je synem bývalého velvyslance Petra Koláře. Moderátorka Světlana Witowská se tak stala nevlastní babičkou. Nadšení prarodiče – možná omylem – prozradili také pohlaví dítěte. 

Své těhotenství herečka veřejně přiznala teprve v únoru. „Já bych vám chtěla jednu takovou věc, kterou jsem vám za posledních několik měsíců chtěla říct několikrát, jen jsem nevěděla, jakou formu zvolit, a pak jsem si říkala, proč to říkat. Furt se to ve mně mlelo,“ řekla na Instagramu a ukázala rostoucí bříško.

Překvapivé spojení s Witowskou

Partneři potvrdili narození svého prvního potomka na konci března. „Jak jste asi tušili, je už tu s námi,“ napsala Jenovéfa na sociálních sítích. Adam Kolář je synem bývalého velvyslance Petra Koláře, který je partnerem rozvedené moderátorky Světlany Witowské. Propletené rodinné vztahy odhalila inaugurace nového prezidenta Petra Pavla. 

Sama Boková ukázala, že mají vřelé vztahy, když na Instagramu Witowskou označila za nevlastní babičku. Ta má už své dva syny. Prvního Viktora se sportovním komentátorem Robertem Zárubou, druhého Viktora se šéfem pražského dopravního podniku Petrem Witowským. S tím se moderátorka rozvedla v roce 2020. Petr Kolář je vdovec, má ještě syna Ondřeje. Právě on odhalil, že Jenovéfa porodila holčičku.

Ve filmu Ženy v běhu si zahrála Boková s Vladimírem Polívkou (foto: se souhlasem FTV Prima)

Naše princeznička, řekl Kolář

„Dědečkem už jsem, mám šest vnuků, kluků jako buků. Teď konečně má přibýt holčička. Na vnučku se moc těším, bude to naše princeznička. Obávám se, že ji budu strašně rozmazlovat,“ prozradil pro web Prima ŽENY Kolář. Sama Boková pohlaví svého dítěte ještě nepotvrdila.

Vypadá to, že po neúspěšném vztahu Bokové s Martinem Složilem, vítězem druhé řady reality show Robinsonův ostrov, předchůdcem Survivoru, je konečně šťastná. Herečka je známá například ze série Hořící keř, filmu Občanský průkaz nebo Ženy v běhu.

Zdroj: Instagram, Prima ŽENY, iDNES.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů