4.3 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 5:04
- Reklama -
DomůOsobnostiMysleli jste, že jste blázni? Podívejte se na Nesvačilovou, Kolečka a Vignerovou

Mysleli jste, že jste blázni? Podívejte se na Nesvačilovou, Kolečka a Vignerovou

Ve středu odpoledne vyšla v médiích zpráva, že si měl režisér Petr Kolečko vzít za manželku matku svého syna Jiříka, modelku Anetu Vignerovou. Na tom by nebylo nic divného, kdyby v jejich vztahu nesehrála důležitou roli herečka Denisa Nesvačilová, které teď nejspíš zbyly oči pro pláč. Celý milostný trojúhelník je tak absurdní, že dává všem ostatním naději, že jejich život je ještě stále v pořádku. 

Milostný trojúhelník Nesvačilová – Kolečko – Vignerová se uzavřel. Ačkoliv byl režisér ještě nedávno ve společnosti spatřen po boku Denisy Nesvačilové, se kterou zazářil na Českých lvech, chvíli poté sdílela Aneta Vignerová záběry ze své postele, kde si Kolečko spokojeně hověl. Chvíli na to příběh na Instagramu modelka smazala. 

Mezi mnou a Denisou vzniká něco krásného, tvrdil Kolečko loni v srpnu

Od Vignerové přitom Kolečko odešel loni v srpnu. Herecký svět tehdy trochu brojil proti Nesvačilové, která na základě jejich pohledu odloudila chlapa od rodiny, nakonec by se ale vše jistě uklidnilo. Sama pohledná zrzka se k tomu snad nikdy nevyjádřila, a když, tak žádné detaily. Otázkou je, zda by do takového vztahu šla, kdyby věděla, co jí čeká. Anebo to věděla moc dobře, co my vlastně víme. 

„Delší dobu nám vztah nefungoval. Soužití muže a ženy je problematické, navíc u takových osobností, jako jsem já a Aneta, obzvlášť. Už delší dobu to opravdu problematické bylo a rozchod byl na spadnutí. Ani jeden jsme v tom vztahu nebyli šťastní,“ řekl tehdy Kolečko. „Mezi mnou a Denisou je něco čerstvého a krásného, a to je asi tak všechno, co vám k tomu můžu v tuto chvíli říct. Denisa není důvodem rozchodu,“ dodal

Milostný trojúhelník, kterému nikdo nerozumí

Hned na to se v září objevily spekulace, že se Nesvačilová s Kolečkem rozešli. Pak se měl vracet k Anetě, pak k Nesvačilové, už v prosinci ale měla Denisa trpět, protože jí Kolečko zatajil, že je zpátky s Anetou. V březnu se s Nesvačilovou objevil Kolečko na Českých lvech, kde Denisa zářila štěstím. Tam také režisér ale řekl, že NEPOTVRZUE, že jsou pár. Nikdo už tomu vlastně nerozuměl. Je konec března, a jen 10 dní po filmové události si měl vzít Kolečko Vignerovou. 

Tak buď jsme my všichni blázni nebo se tahle trojice rozhodla k polyamorii. Nebo se o něj holky perou. Nebo o té druhé nevědí, nejméně pravděpodobné. Nebo doufají. Nebo si lžou. Nebo soupeří… Končíme, došly nám nápady, abychom nejznámější trojku českého šoubyznysu pochopili. 

Petru Kolečkovi a Anetě Vignerové blahopřejeme. Snad si známý režisér nepořídí potomka hned s oběma dámami najednou. Věříme, že tentokrát to bude jistě závěr hollywoodského trháku! 

Pokud jste se však někdy cítili jako blázni, jistě vám myšlenka na tuto trojici pomůže…

Zdroj: iDNES.cz, extra.cz, super.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů