9.1 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 12:04
- Reklama -
DomůLifestyleV Jedné rodině je Aleš Crha boháč, jeho dům ale nikdo nikdy neviděl....

V Jedné rodině je Aleš Crha boháč, jeho dům ale nikdo nikdy neviděl. Co na to Klára?

V seriálu Jedna rodina našla Klára konečné své štěstí – nebo si to alespoň myslí. Aleš Crha je bohatý, přímočarý a trochu podivný. Ačkoliv má fáro jako z časopisu i velkou firmu, Kláru nikdy nevzal k sobě domů. A už se k ní stěhuje, ačkoliv musí mít jistě luxusnější sídlo. Ukáže se, že je nakonec ženatý? Nebo je to jen podvodník? 

Nevhodné poznámky Aleše Crhy v seriálu Jedna rodina nikdo nepřehlédl. Děti už vědí, že pro jejich maminku zřejmě nebude ten pravý, Klára to ale nevidí. Zrada Karla, když odešel k Petře, nutí Kláru nechat se utáhnout na vařené nudli. A tak když se k ní Crha nastěhuje, ačkoliv to ona sama nechce, stačí jí slíbený výlet do Paříže a myslí si, že žije svou pohádku.

Klára má růžové brýle

Neměl by mít ale Crha minimálně pěkný bungalov za Prahou s bazénem? Střešní byt s terasou? Vilku v centru? Protože pokud je tak bohatý, jak se tváří, je divné, že přespává jen u Kláry. O jeho domě se nikdy nemluví, ani Klára se neptá. Ve dnech, kdy jsou doma děti, je to samozřejmě pochopitelné. Ale když už má Elišku s Johanem Karel, neměla by si Klára užívat luxusu, který Crha jistě nabízí? Nebo ne? Proč jí to nepřijde divné?

Je jasné, že Aleš nebude tak čistý, jak se tváří. Jeho mluva k dětem je trnem v oku každému bystrému divákovi. Když Johan s Eliškou tančí a Crha prohlásí, že by se neměl opičit po ségře, protože žádný normální kluk takové pohyby nedělá, je vám jasné, že to zkrátka asi nebude ono. Vidíte jen aroganci – a snad trochu žárlivost, že není pro Kláru jediný na světě? Ale miluje ji vůbec?

Klára Alešovi uvěří snad všechno… (foto: se souhlasem televize Nova)

Kde má Crha děti?

Navíc se v seriálu ani jednou nezmínilo, že by Crha musel být se svými dětmi. Nebo by jel domů. Jen říká, že nějaké má. Zkrátka se nastěhoval ke Kláře, kde se chová, jako by mu to tam patřilo – a je úplně jedno, zda se to líbí dětem. Postava Crhy je skvělá, občas ale působí trochu nedomyšleně. Skvěle však ukazuje na situaci, kterou řešilo již mnoho rodičů. Klára si našla chlapa, se kterým Karel nesouhlasí. Bude jí mluvit do života? Dovolí mu to Klára? 

Kdo má všech pět pohromadě, je mu jasné, že velká láska z toho asi nebude. Zda ale Klára nakonec Crhovi odpustí jeho pofidérní minulost, na to si musíme ještě pár dílů počkat. Maminka dvou dětí je však typický příklad ženy, která tak zoufale touží po lásce, až přehlédne veškeré evidentní náznaky, že si nevybrala toho pravého. Snad na to přijde včas. Nebo snad Crha třeba ještě překvapí… 

Zdroj: TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů