12.5 C
Prague
Sobota, 13 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůOsobnostiEva Burešová prožívá dokonalé štěstí. Den zpátky byla ale označena za rychlokvašku,...

Eva Burešová prožívá dokonalé štěstí. Den zpátky byla ale označena za rychlokvašku, která se moc odhaluje

Herečka a zpěvačka Eva Burešová je i se dvěma dětmi na vrcholu kariéry. Vrátila se do hlavní role v seriálu ZOO, odehrála premiéru muzikálu Bodyguard… A schytala kritiku, že se moc odhaluje. Mladá žena to ale nenechala bez komentáře a všem zlým jazykům dala pořádně za vyučenou.

„Nikdo po mě nemůže chtít, abych ve svých 29 letech chodila zahalená jako nějaká jeptiška. Na to budu mít spoustu času až budu hodně stará. Zatím si budu užívat výstřihy a odhalené nohy. Protože můžu. Díky bohu 21. století – dobrý den,“ utnula kritické komentáře. Dokonce byla Burešová označena za rychlokvašku a hvězdičku ze seriálů, která náhodou získala hlavní roli. V muzikálu The Bodyguard přitom předvádí famózní výkon. „Jestli jsem pro někoho novinka, která dostala šanci a rychlokvaška, která to má díky seriálům, tak by měl vylézt z nory a začít kulturně žít, protože tyhle slova slýchávám už 14 let a to moc s významem rychlokvaška nejde,“ dodala.

Když se ale vrátí domů, čeká ji nejen milovaný kuchař Přemek Forejt, také její dva synové Nathaniel a Tristan William. A to je pro ni definice rodinného štěstí. Podle svých slov žije milovaný kýč a romantická klišé – a jak ráda!

„Dokonalý víkend? Já nevím, co by mi mohlo chybět ke štěstí. Vůbec nic. Odehráli jsme tři nádherná představení, která se z reakcí diváků hádám povedla. Po práci mě čekal můj chlapeček, doma nás čekal pan domácí, který nás vítal celý totálně špinavý od hlavy až k patě, protože sám vysázel 50 stromků, v kuchyni mě čekala horká mandlová káva a nejlepší vdolky na světě od naší milované sousedky. Kávu s vdolky jsem si vychutnala venku při pohledu na svou rodinu při západu slunce – a pak jsme si užili večer ve dvou při saunových rituálech. Cestou domů jsem si pročítala zprávy od vás a jako poslední větu před spaním jsem si řekla, že jsem šťastná,“ popsala. Snad se jí bude tak dobře dařit i nadále!

Zdroj: Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů