9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůOsobnostiZuzana Vejvodová zná životní osud Kláry moc dobře. Srdce jí zlomil Lubor...

Zuzana Vejvodová zná životní osud Kláry moc dobře. Srdce jí zlomil Lubor ze ZOO

V seriálu Jedna rodina si herečka Zuzana Vejvodová zahrála Kláru Tejkalovou, která se rozvedla s Karlem, kterého stále hluboce miluje. K radosti jí nepřidává ani to, že má hluboko do kapsy a sotva uživí své dvě děti. Občas se tak nechová zrovna nejlépe. Co má herečka Vejvodová se svou postavou společného?

Zuzana Vejvodová má herecké geny zkrátka dané. Je dcerou jazzmana, skladatele a kapelníka Josefa Vejvody, také vnučkou skladatele Jaromíra Vejvody. Není to však jediný důvod, proč hraje postavu Kláry v Jedné rodině tak dobře, že diváky svým chování zvedá ze židle.

Láska s Luborem Brázdou 

Prožila si vztah s Pavlem Nečasem, z velké lásky vzešel syn Jonáš. Někteří mohou populárního herce znát také ze seriálu ZOO, kde hraje Lubora Brázdu, který kuje pikle s Albertem Polákem. Když ale vyšlo najevo, že si Nečas vzal v zahraničí režisérku Arianu Rakovou, ačkoliv nikdo nepostřehl, že by se s Vejvodovou rozešli, vyvstaly spekulace, že to byla právě Zuzana, kdo v této situaci ostrouhal. 

Dlouho potom bulvár spekuloval, zda je právě ona tou zhrzenou přítelkyní, které Nečas prstýnek nikdy nenavlékl, ale Rakovou si vzal coby dup. V době, kdy jeho nová vyvolená navlékla prsten, žila veřejnost v domnění, že ještě stále žije s Vejvodovou. Jenže Nečas si vzal Rakovou po dvou letech, jak uvedl v roce 2018 pro Blesk.cz.

Je tak jasné, že se jim povedlo svůj rozchod před médii utajit. To jistě pomohlo k tomu, aby dvojice rozpad vztahu zvládla prožila tak, jak v danou chvíli potřebovala. Vejvodová má mít dnes již nového partnera, jeho jméno tají. Jisté ale je, že pocit, kdy zůstane na dítě sama, dobře zná. Do postavy Kláry Tejkalové se tak dokáže dobře vcítit. 

Zdroj: seriál Jedna rodina, wikipedia.org, ČSFD, blesk.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů