DomůOsobnostiBeáta Kaňoková ze Zlaté labuti: Začínala jako zlobivá holka v klipu Ektora, má...

Beáta Kaňoková ze Zlaté labuti: Začínala jako zlobivá holka v klipu Ektora, má také svůj módní blog

Krásná herečka Beáta Kaňoková se do povědomí širší veřejnosti dostala v seriálu Pan profesor, kde zazářila po boku Vojty Dyka jako češtinářka Karolína Beránková. Teď v seriálu Zlatá labuť v roli Evy čeká na perfektní hereckou příležitost. Pokud je vám tahle krásná žena povědomá, zbystřete. Fanoušci rapu budou jistě vědět!

Krásná, talentovaná, a ještě má styl – to je Beáta Kaňoková. Dokonce se prý v seriálu Pan profesor občas oblékala sama. Není divu, že postava češtinářky Beránkové nese její rukopis. Její styling je vždy perfektní. 

Kaňoková se narodila v Krnově na severní Moravě, vystudovala gymnázium. Poté pokračovala na vysoké škole studiem dramaturgie. Role v seriálu Pan profesor byla první z těch velkých. Ve svých začátcích se však proslavila především jako módní blogerka, dokonce spolupracovala se světoznámými módními a kosmetickými značkami. 

Kaňoková chtěla být učitelkou

Tou dobou ji už lidé začali poznávat na ulici, dalo jí to příležitost ve větších projektech. Jako malá chtěla být však učitelkou, což si (alespoň naoko) splnila v seriálu televize Nova vedle Vojty Dyka, do kterého se její postava také zamilovala. Kaňoková má s hercem Tomášem Havlínkem dceru Juditu, vztah jim ale nevydržel. Dnes je šťastná vedle kameramana Tomáše Kotase, se kterým se dala dohromady loni na podzim. 

V době natáčení Pana profesora se hojně spekulovalo o románku s Vojtou Dykem – kdo by se jí divil! Dvojice však žádnou lásku nikdy nepotvrdila, Dyk je naopak šťastný vedle své manželky Táni Dykové, se kterou má početnou rodinu. Kaňoková mezitím buduje svou kariéru, diváci ji mohou znát například z role Ofélie, kterou ztvárnila na divadelních prknech, ale… Také z klipu Ektora!

Beáta Kaňoková si totiž střihla hlavní roli v písni Number One, kde si zahrála zlobivou holku, kterou táta pošle do polepšovny. Lascivní copánky ani krátké sukně nechyběly. V současnosti se ale objevuje v mnohem serióznějších rolích – a hraje je znamenitě. Jistě se jí bude skvěle dařit dál!

Zdroj: super.cz, fashionpicanteria.blogspot.com, opavsky.denik.cz, Instagram, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů