5.5 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 9:04
- Reklama -
DomůOsobnostiOndřej Novotný o Karolíně: Ve hře je teď jeden z nejdůležitějších článků, může...

Ondřej Novotný o Karolíně: Ve hře je teď jeden z nejdůležitějších článků, může být jako Veve

Moderátor Survivoru Ondřej Novotný dělá na svých sociálních sítích pravidelná shrnutí jednotlivých dílů. Na ten poslední čekali diváci jako na smilování. Kromě Jirky, který na poslední kmenové radě způsobil poprask, přišla ale řeč také na Karolínu Krézlovou. Ta si svou pověst v soutěži nezačala budovat zrovna nejlépe, teď má ale podle Novotného skvěle našlápnuto. A v kmeni to nikdo zatím nepostřehl.

Karolína Krézlová je herečka a modelka, veřejnost si ji může pamatovat také jako bývalou snoubenku herce Vladimíra Polívky. Hned ze začátku podrazila Soňu, kterou to stálo místo v soutěži. A diváci kroutili hlavou. Drobná kráska, která většinu času fňukala, že už se těší domů, si sympatie těch u televizních obrazovek opravdu nezískala. A tak se čekalo, že půjde brzy domů. Vypadá to však, že bude velkým překvapením letošního ročníku.

Karolíně Krézlové se ve hře daří

Jenže k překvapení všech se v kmeni stále drží, navíc nad ní do duelu nikdo ani nepřemýšlí. Podle moderátora je to zejména hrou, která ale v televizi není vidět. Brilantně si prý namotává všechny kolem. Má to dobře rozehrané. Novotný ji přirovnal k Veve alias Veronice Přikrylové, účastnici první řady, která se nakonec dostala až do finále. K podivu všech, protože podle diváků žádný velký výkon nepředvedla, opak byl ale pravdou. Novotný tak prý letos produkci stále opakuje, že by měla Karolína svou hru na obrazovky vysvětlit, aby se diváci později nedivili. 

Na Novotného se v poslední době snesla vlna kritiky za to, jak jednal s Jirkou při jeho odchodu. Byl prý nadřazený, arogantní a pohřbil celou show. Sám Ondřej ale přiznal, že ne všechno může ovlivnit a plní rozkazy, které dostává. Kritika se týkala genderového pravidla. Po souboji o individuální imunitu bylo stanoveno, že se tentokrát nemohou vyřazovat ženy.

Na ostrově občas každému rupnou nervy, říká moderátor Novotný (foto: se souhlasem televize Nova)

Nesnáším genderová pravidla, řekl Novotný

„Já nesnáším genderové pravidlo. Vadí mi to. Ještě jsem říkal, nedělejme to, ta hra si to udělá sama,“ vysvětlil Ondřej na svém Instagramu. Zdůraznil, že genderová pravidla mu vadí celý život. „Stejně jako každý jsem v práci a musel jsem to říct. Já jsem služebníkem té hry. Takže si nemůžu říkat, co chci. Co se týká Jirky, tak to byl za mě super hráč, který tu hru hrál od začátku. Hrál agresivně a šlapal na plyn,“ pochválil hru realitního makléře z Hradce Králové. 

Někteří za Ondřejem v této věci stojí, druzí ho označují za neprofesionálního. „Ani zdaleka si s ním nemluvil tak klidně, jak tu teď prezentuješ,“ píše mu divačka Ema. Novotný však několikrát zopakoval, že je jen služebník celé soutěže a je to jeho práce. Musí tak poslouchat, co je mu řečeno, ačkoliv s tím občas nesouhlasí.

Zdroj: Instagram Ondřeje Novotného, TV Nova, Voyo

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů