9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 3:04
- Reklama -
DomůOsobnostiBára ze Survivoru s partnerkou Veronicou Biasiol: Máte toxický vztah, pustili se do...

Bára ze Survivoru s partnerkou Veronicou Biasiol: Máte toxický vztah, pustili se do nich fanoušci

Jedni ji milují, druzí nenávidí – řeč je o Báře Mlejnkové ze Survivoru, která se nedávno před zraky všech utrhla ze řetězu a málem si vyřvala hlasivky, když nastoupila na herečku Karolínu Krézlovou. To někteří označili za silný přešlap, druzí tleskali, že to bylo už zkrátka potřeba. Bohužel to ale stálo Báru místo v soutěži. Doma je už od konce února, má teď šanci užívat si nabitou slávu. V jednom z rozhovorů ale zvedla své fanoušky opět ze židle. Podle nich žije totiž v toxickém vztahu. 

Není žádným tajemstvím, že má pokerová hráčka Bára Mlejnková s influencerkou Veronicou Biasiol pořádnou Itálii. Dámy se milují až za hrob, stejně tak se umí pohádat do krve. Vcelku lehce pak padají slova o rozchodu a balí se kufry. 

Když jsme se poprvé potkaly, byla jsem zadaná, říká Bára

Když se Veronica s Bárou seznámila, byla ze své náklonnosti k ní trochu zmatená. Byla to přitom právě Biasiol, která tehdy započala hon za láskou. Měla ale přítele a že by se jí někdy mohly líbit ženy, to ji vlastně ani nenapadlo. „Když jsme se poprvé potkaly, řekla jsem si, že je Verča moc hezká holka. Ale nebylo v tom nic víc, byla jsem tehdy zadaná. Šťastně zadaná,“ vypráví Bára. Loni v červnu dámy oznámily, že se rozešly. Už v září byly ale opět spolu.

Teď to vypadá, že Survivor jejich vztah posílil. Jenže fanoušky to po podcastu HONEYTALK vidí trochu jinak. „Vždycky jsem si myslela, že nejtoxičtější vztah měl Chuck a Blair. Asi jsem se spletla,“ píše Lucia. Naráží tak na známý pár ze seriálu Super drbna. Šest sérií trvalo, než se tihle dva vlastně dali dohromady a vzali se. „Je mi úplně úzko z té energie mezi vámi,“ píše další. „Já se dozvědět, že se líbím Verče Biasiol, tak nechám všechny vztahy a jdu do toho,“ nebojí se podpořit jejich vztah Dominika.

Fanoušci mluví o toxickém vztahu

Veronica v rozhovoru například přiznala, že se s Bárou o týden dříve rozešla, protože zmeškala večeři se svojí maminkou. „Verčo, nezlob se, ale rozejít se s člověkem kvůli zameškané večeři. Jednou toho budeš litovat, rozchody vztah pomalu ničí,“ varuje ji divačka Mišule. „Asi trochu nechápu, proč má Bára s tak úspěšnou kariérou, potřebu udržovat tak toxický vztah,“ podivuje se Michaela. A zatímco někteří označují za toxickou osobu Veronicu, další si myslí, že problém v jejich vztahu je právě Bára. Všichni to ale tak tragicky nevidí. „Já bych vás mohla poslouchat pořád. Bylo to skvělý!“ píše fanynka Marie.

Ale jak už řekl Lipo ve své písni Kruhy: „Ať si říká kdo chce co chce, dovnitř nikdo nevidí. To podstatný se odehrává mezi náma bez lidí…“

Zdroj: karaoketexty.cz, youtube.com, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů