4.4 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůLifestyleDnes uvidíte v ZOO: Ranní nevolnosti, zpoždění menstruace a zrádný parfém. Sid řeší...

Dnes uvidíte v ZOO: Ranní nevolnosti, zpoždění menstruace a zrádný parfém. Sid řeší nečekané těhotenství

Seriál ZOO už má jedno nečekané těhotenství za sebou – byla to právě Viky Janečková, která porodila syna soudci Petru Křížovi, rozhodně to ale původně neplánovala. Mladou dvojici teď čekají komplikace spojené s novou životní situací. Eva Burešová se už brzy vrátí do své původní role. Podobnou situaci bude teď řešit Sid. Vášnivé chvíle po návratu Haďáka z Amazonie jim možná změní celý život. Půvabná blondýnka se totiž obává, že je těhotná. 

Sidonie Anna Novotná děti ještě rozhodně neplánovala. To samé říkala babičce, kterou hraje Jana Švandová, když se ta podivovala nad tím, že mladý pár žije od výplaty k výplatě. Dívka, která celý život vyrůstala v luxusu, se ale peněz vzdala, aby si splnila svůj dětský sen – pečovat o zvířata. V ZOO slaví jeden úspěch za druhým, a dokonce zde potkala životní lásku. Vedoucí pavilonu plazů Adama Hrušku. 

Sid se zvedne žaludek z parfému
Ten se nedávno vydal na cestu do Amazonie, aby objevil tajemství smrti svých rodičů. Je škoda, že jak to bylo v ZOO velké téma po několik dílů, po návratu Haďáka se o tom diváci zas tolik nedozvěděli. Adam Sid akorát prozradil, že těla svých rodičů našel. A pohřbil je. 

Teď ho možná čeká další životní změna. Sid totiž zažije jak ranní nevolnosti, tak situaci, kdy se jí zvedne žaludek z parfému, který do práce přinese Eliška Krásná. Tu hraje skvěle Lucie Polišenská. Navíc Anče dojde, že nedostala menstruaci. A tak ji zřejmě čeká těhotenský test a vážný rozhovor s milovaným Adamem.

Stranou všech událostí nezůstane ani Albert. Ten sice žádného potomka řešit nebude, touží se však přiživit na výběrovém řízení na městskou zeleň. Chybí mu ale potřebné miliony a máma už mu nic nedá. Nečekaně se tak znovu spojí s Luborem Brázdou. Muži zřejmě zjistí, že spolu jsou silnější. Co na to Adélka, která nemůže zapomenout Albertovi, že se na ní vykašlal?

Dojde i na Karla Rokla, kterého zraňuje odloučení od Stázky. Marie mu sice pomohla znovu navázat vztah se svou dcerou, manželství ale zachránit nechce. Dojde jí, že je Karel v jejím životě důležitý? Dá mu další šanci? Překoná zradu a nevěru, která vyšla najevo po letech? 

Už dnes večer na televizních obrazovkách!

Zdroj: seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů