6.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 10:04
- Reklama -
DomůLifestyleDnešní Výměna manželek: Angie jako holka marnivá, Pepa přizná problémy s alkoholem

Dnešní Výměna manželek: Angie jako holka marnivá, Pepa přizná problémy s alkoholem

Dnešní Výměna manželek představí influencerku Angie, která se proslavila především svou účastí v teenagerské reality show LikeHouse. Dnes má vedle sebe svého snoubence Pepu Kůrku, který kdysi randil s herečkou Bárou Mottlovou. Také vyhrál v roce 2016 Muže roku. Není tajemstvím, že dnes spolu čekají miminko. Radostnou novinku zjistili právě během natáčení Výměny.

Mladá bezdětná modelka a influencerka Angie se z Prahy přestěhuje k hranicím s Polskem – do obce Zlaté Hory na statek. Tam na ni kromě nové rodiny čeká i množství zvířat. Na druhou stranu zamíří venkovská Věrka, která si užije doslova pohádku o Popelce. Stráví 10 dní plných kosmetiky, přehlídek, focení a donášek jídla. A rychle si zvykne!

Survivor ve Výměně manželek

Angie (26) a Pepa (30) žijí v pronajatém bytě 2+1 v Praze na Smíchově. Oba partneři se živí modelingem, zároveň jsou influenceři. Momentálně také Pepa soutěží o titul Survivora v Dominikánské republice. Do Výměny se rozhodli jít, protože po půlroce známosti prožívají partnerskou krizi. Angie vadí, že má Pepa zálibu v alkoholu, klidně zvládne láhev vína denně.

Přesto, že se Pepa cítí jako dominantní muž, má svaly, cvičí a má spoustu tetování, Angie by chtěla, aby byl „větší chlap“. Jaké bude jejich překvapení, když během Výměny Angie zjistí, že čekají miminko. To překvapivě prozradí na kameru hned, stejně tak své pocity. Neví, zda půjde na potrat. Nejvíce jí v nové rodině vyděsí, že náhradní manžel nemá chytrý telefon, e-mail ani Instagram.

Všemu se tak nějak podivně diví, vypráví, že za taxíky a donášku jídla utrácí měsíčně 30 tisíc, pořád opěvuje svůj život, a když se jí něco stane, nejraději to řekne na streamu svým sledujícím. Pro muže, který pečuje o své hospodářství a žije „obyčejným českým životem“, je to nepochopitelné.

Nakonec ale Angie vyhrála. Jirkovi Instagram během Výměny založila a vyfotila mu na něj fotku. Dodnes tam má náhradní manžel jen tu jednu jedinou, Angie jeho účet na sociálních sítích ale nasdílela, prý se po něm lidi ptají. Jestli má Jirka radost? Netušíme, ale stejně tak trochu pochybujeme.

Věrka si svých deset dní užije na maximum

Druhá rodina žije ve vesnici Zlaté Hory u hranic s Polskem. Vlastní velký dům s rozsáhlým hospodářstvím, které jim dělá radost. Věra (42) pracuje jako pokojská. Její partner Jirka (38) se živí jako horník. Během Výměny přizná, že vydělává to, co dá Angie měsíčně za taxíky a donášku jídla.

Spolu mají syna Samuela (10 let), který chodí do páté třídy. Do Výměny manželek rodinu přihlásila Věrka, která by divákům ráda ukázala, co obnáší život spojený s péčí o zvířata. Manželé mají krásný vztah, jen občas se hádají kvůli výchově syna. Podle Jirky je Věrka příliš měkká. S náhradním manželem Pepou si ale užije krásné chvíle. Konečně se dostane ke kadeřníkovi, do fitka, na box nebo kosmetiku. Nakonec přizná, že by mohli počet zvířat snížit, aby na sebe měli s Jirkou více času.

Nakonec se z toho stane milý díl, ve kterém se nebudou řešit zuby, špína ani velké hádky. Přesto jde o zajímavý kontrast, protože Angie je vedle Věrky jako oheň a voda.

Na nový díl Výměny manželek se mohou diváci těšit už dnes večer ve 20.20 na televizi Nova. Nedočkavci už teď na Voyu.

Zdroj: TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů