DomůOsobnostiOndřej Sokol vyrazil na Superlov: V patách mu je Sněhurka, zlá královna,...

Ondřej Sokol vyrazil na Superlov: V patách mu je Sněhurka, zlá královna, Povídálek, Stydlínek a Znesvětitel

Televize Nova připravila spin-off populární show Na lovu, která se jmenuje Superlov. V moderátorské roli se znovu představí Ondřej Sokol, který slaví svými vtipnými poznámkami během show velký úspěch. Nechybí ani populární lovci, kteří se tentokrát postaví soutěžícím společně. Výhry jsou však lákavé!

Znovuzrození Chcete být milionářem?

Show přináší geniálně jednoduchý koncept, který zkrátka baví. Diváci mohou na Voyu už teď sledovat první díl. Lovci mohou soutěžícímu nabídnout až milion korun. V první části získává soutěžící za každou správně zodpovězenou otázku pět tisíc korun, čímž získává základ, o který následně hraje.

Mezi lovci se představí známá parta. Nechybí RNDr. Jiří Martínek, Ph.D., zvaný Doktor Vševěd, Mgr. Jakub Kvášovský jako Kalkulátor, Mgr. Dagmar Jandová v roli Kvízové dámy, Mgr. et Mgr. Václav Slabyhoudek jako mazaný pan Lišák a Mgr. Viktorie Mertová (služebně nejmladší lovkyně), která představuje Belladonnu. Právě on nazval tuto partu týmem, ve které je Sněhurka, zlá královna, Povídálek, Stydlínek a Znesvětitel. Tipnete si, komu patří které přezdívka? To snad ví jen Sokol…

V prvním kole má navíc hráč k dispozici tři nápovědy, čímž show připomíná dávnou populární soutěž Chcete být milionářem?, která se těšila divácké popularitě. Navíc otázky nejsou tak těžké, aby si nemohli zasoutěžit i diváci u televizních obrazovek. Už v prvním díle představí show soutěžící, kteří se nebojí vtípků před kamerou. Je to zkrátka zábava, jak má být! Velký podíl na tom má moderátor Ondřej Sokol, který je narozdíl od Vladimíra Čecha z Milionáře vtipný, pohotový a atmosféru odlehčuje. Čech byl tehdy velmi přísný a rád vytvářel napětí.

Lovci konečně ve své kůži

Show odsýpá, drží divákovu pozornost a je vtipná. Jen během prvních třiceti minut úvodního dílu se vystřídají už tři soutěžící. Stejně jako soutěž Chcete být milionářem? začíná lehkými otázkami, poté přituhuje. I během druhého kola, kdy už jde o čas – doslova o sekundy – diváci budou znát nejednu odpověď. I lovci působí uvolněně, hýří vtípky a často se soutěžícími dokonce soucítí.

Tohle se zkrátka povedlo! Na Voyu mohou diváci sledovat show už od 25. února, na televizi Nova poté od 4. března.

Zdroj: TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů