4 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 9:04
- Reklama -
DomůOsobnostiOšklivé zranění Vaška Matějovského v Survivoru! Máte tu zimu, pozdravil fanoušky z Prahy

Ošklivé zranění Vaška Matějovského v Survivoru! Máte tu zimu, pozdravil fanoušky z Prahy

Už zase odpadávají celebrity! Stejně jako v první sérii, i teď se potýkají známé osobnosti v Survivoru se zdravotními problémy. Vůbec největší zranění si přivodil teď Vašek Matějovský, který musel v posledním díle show opustit a odletět do Čech. Fanynky se tak jeho hry už dále nedočkají.

Vašek Matějovský, který se proslavil rolí advokáta Martina Kaliny v seriálu O mě se neboj, už si o další odměnu nebo imunitu nezahraje. Po tom, co se při hře ošklivě zranil, se musel vrátit zpátky do České republiky. Teď čeká, zda bude muset na operaci. Může jen doufat, že si ze Survivoru neponese následky do konce života.

Matějovský si v soutěži zachoval nadhled

Byl to právě on, kdo v kmeni ukázal, že je pohodářem i v drsných podmínkách. Fitness žena Soňa si po svém vypadnutí postěžovala, že je to právě Vašej, kdo s ní nemluvil, ačkoliv se s ním snažila navázat kontakt. Zároveň však také dodala, že jde v kmeni Hrdinů lidem jen o slávu. Co na její slova asi říká Vašek, když už si je mohl přečíst?

Fanynky šílely, když vyšlo najevo, že v Survivoru bude hrát Vašek. Moderátor ranní show na Fajn rádiu je známý svým humorem, nebojí se mluvit o čemkoliv, a ještě si drží životní nadhled. Ten mu vydržel i ve chvíli, kdy se fanoušky pozdravil o berlích ze zimní Prahy. 

Zranění se nevyhnulo ani loňským účastníkům

I loni bylo přitom v kmeni celebrit jedno vážné zranění za druhým. Kvůli zdravotním komplikacím odstoupil například MMA zápasník Gábor Boráros nebo hvězda reality show Love Island Nathan Christián Dzaba. Předčasně odešel také Tomáš Zástěra, který se stal legendárním díky Instagramu, který mu spravovala Zorka Hejdová. Z jeho oranžových trenek udělala takový hit, že si na nich Zástěra později postavil svou osobní značku.

Zdroj: Instagram, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů