5.6 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 4:04
- Reklama -
DomůOsobnostiBude ze Sáry Rychlíkové slavomanka? Po Lamborovi se slehla zem

Bude ze Sáry Rychlíkové slavomanka? Po Lamborovi se slehla zem

Půvabná herečka Sára Rychlíková jde z role do role. Představila se v seriálu Dobré zprávy i O mě se neboj, kde snad jako jediná nepodlehla ostřílenému právníkovi, kterého si zahrál Vašek Matějovský. Právě ve druhém zmíněném se měla dát dohromady s Vojtěchem Vodochodským. Najednou ale přišly zvěsti o Marku Lamborovi…

Vojtěch Vodochodský je syn slavného televizního kuchaře a herce Ivana Vodochodského. Tereza Vodochodská, sestra Vojtěcha, je v herecké branži také. Naposled ji diváci mohli vidět například v seriálu Slunečná nebo ZOO. Sára Rychlíková se poměrně rychle dostává do popředí na seriálové scéně. Nepřekvapí vás, že tato kráska je také modelkou.

Našel Marek Lambora štěstí u Rychlíkové?

Marek Lambora je zase miláčkem publika. Zahrál si ve Slunečné, kde se měla v menší roli mihnout i Sára. Právě tam ho diváci dávali dohromady s Evou Burešovou, každý z nich si ale našel svého partnera. Eva Přemka a Marek Andreu Bezděkovou, která teď soutěží v drsné reality show Survivor. Po rozchodu s ním zatím své štěstí nenašla, v minulých měsících si navíc prožila tragickou událost. V mladém věku jí zemřel tatínek.

Právě o Markovi a Sáře se mluvila na začátku ledna letošního roku. Ačkoliv o bylo jen krátce, co vyšel najevo Sářin vztah s Vojtěchem, záhy se objevily informace, že mu dala kopačky. Netrvalo to ani měsíc. A to právě kvůli představiteli Janka Linharta. Lambora se teď přidal do party Specialistů na Nově, kde si zahraje jednoho z policistů.

Vypadá to spíš na přátelství

Ještě před koncem roku se přitom Lambora dušoval, že nikoho nehledá. Sáru na veřejnosti nepřiznal a ona od té doby pořádá spíše holčičí dýchánky u sebe doma. Bydlí totiž s Natálií Halouzkovou, která v Dobrých zprávách ztvárnila jednu z hlavních rolí. Vyhlídla si Sára Lamboru a ten ji nechtěl?

Jen jestli to není tak, že mladá herečka brázdí vody šoubyznysu a hledá chlapa, který by ji pomohl nakopnout kariéru. Možná jí Vodochodský nebyl dost. Na druhou stranu, kdyby Lamboru skutečně sbalila, nebyl by hřích se s ním nechlubit na veřejnosti? Jistě ví, kolik věrných fanynek tenhle fešák má… Jisté je, že od té doby, co se o jejich vztahu začalo spekulovat v médiích se po nich slehla zem. Lambora si dál užívá svůj staromládenecký život a Rychlíková se těší nad další roli.

Zdroj: Instagram, extra.cz, ahaonline.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů