5.5 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 11:04
- Reklama -
DomůZajímavostiKOMENTÁŘ: Ukrajina nesmí zůstat v zimě bez elektřiny, tepla a světla. Musíme pomáhat

KOMENTÁŘ: Ukrajina nesmí zůstat v zimě bez elektřiny, tepla a světla. Musíme pomáhat

Ukrajina a její občané statečně bojují proti fašistickému Rusku a brání nejen svou zemi, ale i své občany, svobodu, a též civilizovanou Evropu před ohavným ruským světem. Rusko, které prohrává válku a není schopno bojovat čestně, si to jako obvykle vynahrazuje podlostí. Tato podlost spočívá v útocích na ukrajinskou energetickou infrastrukturu.

Jak řekl ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, „Ukrajina a její občané mohou přežít zimu, nedostatek jídla, ale ale nikdy se nevzdají své svobody a nezávislosti! Moskva ani Petrohrad už nikdy nebudou rozhodovat o osudu Ukrajiny!“

Pro každého slušného člověka je otázkou ctí být na straně statečných občanů Ukrajiny,
a pomáhat jim v konfrontaci s Ruskem, zejména v předvečer zimy. Svobodní Rusové se proto obracejí na vládu České republiky jako na představitele země, která nyní předsedá Evropské unii, aby v rámci EU nebo jejích jednotlivých členských států zorganizovala tolik potřebnou masivní dodávku mobilních generátorů na Ukrajinu.

To by bylo významnou pomocí pro tuto těžce zkoušenou zemi a výrazně by to pomohlo zmařit snahy Putinova zločineckého režimu a jeho armády, kteří záměrně usilují o zničení ukrajinské  energetické infrastruktury, aby ukrajinské armádě znemožnily osvobození své vlasti od ruské okupace.

Občané Ukrajiny nesmí zůstat v zimě bez elektřiny, tepla a světla. Sláva Ukrajině! Sláva hrdinům!

Autor komentáře: Vitalij Ginzburg, předseda Svobodných Rusů v České republice

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů