7.3 C
Prague
Pondělí, 22 dubna 2024, 3:04
- Reklama -
DomůOsobnostiBára Poláková: Bez zdravého těla není pevný a silný domeček pro duši

Bára Poláková: Bez zdravého těla není pevný a silný domeček pro duši

Herečka a zpěvačka Bára Poláková je pro mnoho svých fanynek vzorem. A pro některé muže příkladem sexy ženy. „Když se řekne krása, tak se mi vybaví duše,“ odpovídá Bára na otázku, co se jí vybaví pod pojmem krása.

Musí být krásná žena „nafrněná“?
Proč by měla? Navíc krása je velmi relativní pojem. Text Nafrněné je o pomlouvání druhých, o tom, že o všech ostatních víme všechno líp a máme od všeho klíče, ale měli bychom se dívat spíš do sebe. Co se líbí nám, kdy se cítíme krásné a jít jedině tím směrem. Ta hluboká krása není v trendech. Protože ty se za rok změní. My se můžeme cítit pěkně, protože máme na sobě něco „trendy“ ale TA krása je až pod tím vším.

Myslíte si, že se pojem a definice krásy, tak jak ji vnímají ženy, mění s věkem?
Každá žena vnímá krásu jinak. Stejně tak v každém období máme každá jiné priority. Já hodně intenzivně vnímám pořekadlo „ve zdravém těle zdravý duch“. Je to jako kruh. Když je zdravá a šťastná duše, je zdravé a krásné tělo. Ale bez zdravého těla, není pevný a silný domeček pro duši, aby mohla být zdravá a šťastná.

Jaké to je být tváří festivalu krásy?
Myslím, že mi to moc nedochází. Když položíte takovou otázku, tak se dokonce divím. Spoustu času v životě jsem se cítila nedostatečně. Měla pocit, že až budu taková a taková a až zhubnu nebo se obarvím, už budu ta dostatečná. Je strašně osvobozující zjistit, že nic z toho není potřeba.

V historii herectví jsou krásné herečky, i ty, které jsou výrazné spíš svým projevem a talentem než krásným obličejem. Je v herectví krása výhodou?
Nemyslím si. V herectví je výhoda umět si nebrat nic osobně. Což je tedy výhoda i celkově v životě. Ne, že bych to uměla.

Na co se na veletrhu nejvíc těšíte?
Těším se, že objevím nové značky, které jsem do teď neznala. Některé už mám vytipované. Těším se, že najdu někoho božího, ke komu budu chodit na nehty. A těším se na všechny, se kterými se potkám.

Kde se s vámi mohou naši fanoušci potkat?
Na veletrhu budu mít svůj merch, chystáme jednu speciální limitovanou edici jen pro For Beauty. Dorazím v sobotu 8.10. ve 14 hodin. Na všechny se moc těším!

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů