9.1 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůOsobnostiBubílková si užívala romantiku. S takovým mladíkem, kdo by se jí divil?

Bubílková si užívala romantiku. S takovým mladíkem, kdo by se jí divil?

Nejenže město Třešť inspirovalo moderátorku Zuzanu Bubílkovou k jejímu satirickému „virálu“ k  večerní róbě Radky Třeštíkové na karlovarském festivalu, ale také v Zámeckém místního hotelu zažila velkou romantiku a slastné chvilky po boku mladého muže.

Piknik v trávě s kulisou třešťského zámku a procházka po červeném koberci, kde si po boku 3. Muže roku 2021 Dominika Chabra, kde si připadala jako zamilovaná nevěsta. Vše korunovala úžasná projížďka po hladině jezírka v zámeckém parku, byť ve staré kánoi, ale romantika to byla!

„Připadala jsem si jako Helena Vondráčková v pohádce Šíleně smutná princezna, když s Vaškem Neckářem pluli po rybníce. Jen místo Vaška jsem tu měla Dominika. Chvíli to sice vypadalo, že se převrhneme a budou exkluzivní fotky navíc, ale pak jsme to dali. Připadalo mi vtipné, jaké jsme měli jištění. Byli jsme přivázaní na prádelní šňůře, a kdyby náhodnou selhala naše práce s pádly, přitáhli by si nás zpátky ke břehu,“ smála se Zuzana Bubílková a dodala: „Je fajn, že jsou v jezírku nasazené ryby, když bychom si je nachytali, v zámecké kuchyni nám je připraví.“

Relax i sport

Do Třeště nejela Zuzana Bubílková jen tak pro nic za nic. Pro hosty Zámeckého hotelu Třešť si nachystala talk show „Vážně nevážně o životě“, užila si příjemné chvíle ve wellness, nechala se hýčkat při rituálu z mořské kosmetiky, denně si proběhla krásný zámecký park, navštívila nedalekou Telč, Slavonice a Jihlavu. 

V Jihlavě měla jeden speciální úkol. Byla se podívat v prostorech Nadačního fondu Šťastná hvězda na nové výrobky chráněné dílny Aleny Skovajsové. „Dělám náhrdelníky a náramky z korálků a vzácných kamenů a před pár měsíci jsem tu měla workshop. Učila jsem klienty chráněné dílny vyrábět náramky. Docela jim to šlo.“

Únikovka mě docela chytla

Zuzana Bubílková se taky trošku bála. Na zámku Brtnice provozuje Alena Skovajsová v prostoru zámeckého sklepení únikovou hru. „Kdyby mi někdo řekl, že v sedmdesáti budu hrát únikovku, tak si poklepu na čelo. Nevěděla jsem, jak únikové hry fungují. Docela mě to i zaujalo a některé úkoly jsem pomohla dokonce i vyřešit,“ smála se Zuzka Bubílková.

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů