5.1 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůOsobnostiPamatujete si na tuhle stydlivku ze SuperStar? Z Konvičkové je neuvěřitelně krásná...

Pamatujete si na tuhle stydlivku ze SuperStar? Z Konvičkové je neuvěřitelně krásná maminka

V roce 2009 se zúčastnila první řady SuperStar a dostala se až do finálové desítky. Markéta Konvičková se tenkrát prezentovala jako stydlivá dívenka, které byste dali pětikorunu. To už ale neplatí. Z blondýnky je nádherná maminka!

Rok 2020 byl pro ni hodně náročný. Nejprve bojovala se zákeřnou nemocí, v září pak několik týdnů před termínem porodila zdravou holčičku. „Amálie. Poklad v náručí. Vítej sluníčko. Už teď má naše dcera svoji hlavu, prostě už chtěla být s námi. Nejkrásnější moment tě spatřit a přitulit si tě k sobě!“ napsala si tenkrát na sociální sítě.

Pozitivní pohled jí svědčí

Spolu s René Kubošem byli v té chvíli nejšťastnějšími lidmi pod sluncem. Nakonec, tak to bývá a tak je to správné. Zdá se však, že Markétě pozitivní pohled na svět a dobrá nálada zůstaly i v roce 2021. Rok po porodu totiž vypadá báječně, nikdo by ani nepoznal, že měla nějaké to kilo navíc.

Velká holka ve svém pokojíčku. Další poprvé. První holčička, první zařizování dětského pokoje. Těšila jsem se na to, a i slza ukápla, a to ještě nemáme hotovo,“ napsala si nedávno na Instagram a přidala fotku z pokojíčku dcerky.

Uvidíme, jestli Markéta v dohledné době přijde s nějakým novým songem, nebo se bude naplno věnovat roli maminky. V každém případě je jednou z nejkrásnějších maminek českého showbyznysu.

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů